

U.S. COMMODITY FUTURES TRADING COMMISSION

Three Lafayette Centre
1155 21st Street, NW, Washington, DC 20581
Telephone: (202) 418-5000
Facsimile: (202) 418-5521
www.cftc.gov

Market Risk Advisory Committee (MRAC) Future of Finance Subcommittee March 15, 2024, 9:30am–11:30am

Meeting Agenda

09:30 AM to	Welcome
09:40 AM	The Honorable Kristin N. Johnson, MRAC Sponsor and Commissioner,
(10 minutes)	Commodity Futures Trading Commission
9:40 AM to	Section One—AI in Financial Markets Today
10:10 AM	David Palmer, Senior Supervisory Financial Analyst, Division of Banking
(30 minutes)	Supervision and Regulation, Federal Reserve Board of Governors
	Kevin Werbach, Liem Sioe Liong, First Pacific Company Professor and Chair of the Department of Legal Studies and Business Ethics, The Wharton School, The University of Pennsylvania
	Jessica Renier, Managing Director and Head of Digital Finance, Institute of International Finance
	Lisa Schirf, Managing Director, Global Head of Data and Analytics, Tradeweb
	Alessandro Cocco, Vice President in the Financial Markets Group at the
	Federal Reserve Bank of Chicago, on detail at the U.S. Department of the Treasury (Moderator)
10:10 AM to	Section Two—What Current Financial Markets Rules Are Implicated by
10:30 AM	AI?
(20 minutes)	Jason Harrell, Managing Director, Operational and Technology Risk and
	Head of External Engagement, Depository Trust and Clearing Corporation
	David Felsenthal, Counsel to CFTC Chairman Rostin Behnam, Commodity Futures Trading Commission

	Chen Arad, Co-Founder and Chief External Affairs Officer, Solidus Labs, Inc. Petal Walker, Member of the Advisory Board, Liquidity Lock Global Markets (Moderator)
10:30 AM to 10:50 AM (20 minutes)	Section Three—AI-Related Risks Yesha Yadav, Professor of Law, Milton R. Underwood Chair and Associate Dean, Vanderbilt Law School Pauline Kim, Daniel Noyes Kirby Professor of Law, Washington University in St. Louis Eammon Hart, Chaminade
	Tamika Bent, Chief Counsel to Commissioner Kristin Johnson, Commodity Futures Trading Commission Rebecca Rettig, Chief Legal and Policy Officer, Polygon Labs (Moderator)
10:50 AM to 11:10 AM (20 minutes)	Section Four—What Do We Anticipate in the Near Future? Purvi Maniar, General Counsel, FalconX Holdings Ltd. Natalie Tynan, Associate General Counsel, Head of Technology Documentation Strategy, Futures Industry Association, Inc. Robert Mahari, Doctoral Candidate, Harvard Law School and the MIT Media Lab Gary Kalbaugh, Deputy General Counsel and Director, ING Financial Holdings Corp. (Moderator)
11:10 AM to 11:30 AM (20 minutes)	Future of Finance Subcommittee Discussion and Concluding Remarks